NYHETER


Din menypartner

I Finstad Menypartner AS er vi opptatt av å levere råvarer av høy kvalitet og til konkurransedyktige priser. Vi er store nok til å tilby over 20.000 artikler og høy leveringsdyktighet, men små nok til å gi deg personlig oppfølging. Vi har kjente produsenter som våre leverandører, som Coca Cola, Stabburet og Tine, men spesialiserer oss også på råvarer for det italienske kjøkken.



Kjente leverandører

Kundene våre kan enkelt bestille varer direkte fra nettbutikken, fra kjente produsenter som Coca Cola, Tine, Prior, Hoff, Stabburet og Lantmännen.




Egne importvarer

Vi spesialiserer oss på råvarer for det italienske kjøkken og tilbyr, i tillegg til varer fra kjente, store produsenter, italienske varer fra eksempelvis Arco, Simonini og La Molisana.




Produktkategorier

Som kunde hos oss får du tilgang til over 20.000 artikler som enkelt kan bestilles i nettbutikken. Vi har gode leveringsbetingelser og høy leveringsdyktighet, og står selvfølgelig klare til å hjelpe deg når du trenger det.

Kjøttprodukter
Vi dekker behovet til de fleste serveringsbedrifter og HORECA-kunder, og har et bredt utvalg av både ferske og frosne kjøttprodukter fra kjente, norske leverandører.

Drikkevarer
I tillegg til mineralvann fra Ringnes og Coca Cola, samt øl på fat og flaske fra Aass Bryggeri, har vi et utvalg importert mineralvann og øl fra Italia.

Ost og meieri
I tillegg til et utvalg norske oster, importerer vi også oster fra Italia, Spania og Frankrike. Melk- og fløteproduktene våre produseres av Tine og Q-Meieriene.

Fast food
Vi har et bredt utvalg av fast food-produkter fra blant annet Jæder, Slåtto og Stabburet, spesielt egnet for behovet til serveringsbedrifter.

Frukt og grønt
Vi tilbyr frukt og grønnsaker i både fersk og frossen tilstand, spesielt tilpasset restaurant- og serveringsbransjen, samt en rekke ulike potetprodukter.

Brød og kaker
Vi jobber med et knippe utvalgte leverandører som har et bredt utvalg av brød, kaker og kjeksprodukter, spesielt egnet for bransjen.

Kom i kontakt med oss

I Finstad Menypartner AS jobber det 10 ansatte som står klare til å hjelpe deg. Meld deg inn som kunde online, eller ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.